Terug

Onze Theorie Opleidingen

foto van opleiding

Combinatiepakket Theorie Beperkt + Aanvulling Algemeen Stuurbrevet

Prijs: €160,00 (Slaagkans 100%, zie details voor meer info)

Wij bieden de volledige opleiding aan voor het behalen van het volwaardige vaarbewijs, ook wel gekend als het "Stuurbrevet"! De opleiding bestaat uit twee delen: Het Beperkt gedeelte & de Aanvulling.

Om zowel te mogen varen op alle binnenwateren & zeewateren moeten cursisten beide delen volgen.

foto van opleiding

Marifoonbrevet VHF Theorie

Aantal sessies: 1

Prijs: €80,00

De marifoon is belangrijker geworden dan ooit te voren. Niet alleen is de marifoon uw belangrijkste communicatiemiddel aan boord, maar er heerst nu ook een marifoonplicht voor alle motorjachten langer dan 7 meter en alle kajuitzeiljachten ongeacht de lengte. Dit betekend dat u in veel gevallen er met een vaarbewijs alleen niet meer komt.

Tijdens deze sessie van 7 uur overlopen we de leerstof voor het behalen van het Beperkt Certificaat van Radiotelefonist voor een Scheepsstation. Dit certificaat is voldoende voor het bedienen van zowel vaste als draagbare marifooninstallaties op analoge wijze. (Enkel via spraak, zonder DSC)

foto van opleiding

Vernieuwde Opfriscursus Zee

Aantal sessies: 1

Prijs: €80,00

Interesse om op zee te varen met uw pleziervaartuig? Deze cursus is gemaakt voor iedereen die verder de zee op wil met een plezierboot, of het nu gaat over een zeilboot, motorjacht, motorboot of waterscooter.

Voorkennis is niet vereist!

De Varen Met Plezier Vaarschool is door de FOD Mobiliteit & Vervoer erkend onder het nummer REFC010 voor de opleiding Opfriscursus Zee.