Terug

Varen Met Plezier op YouTube!

Wat doen we op YouTube?

Op YouTube publiceren we video's voor de pleziervaart.

Welke soort video's publiceren we?

Primair proberen wij vaartocht video's te maken waarbij we op ontdekking gaan op de Belgische en ook soms Nederlandse binnenwateren & zeewateren. Hiernaast maken wij ook informatievideo's die handig zijn voor de particuliere pleziervaart.

De onderwerpen in de video's zijn ook afhankelijk van de tijd van het jaar. Tijdens de winter maken we vaak kleine handige theoretische content en ook video's i.v.m. de winterwerken ter voorbereiding van het nieuwe vaarseizoen. Tijdens de zomer proberen we zo veel als mogelijk vaartochten te varen, zodat we onze wateren kunnen ontdekken en jullie kunnen meegenieten van de beelden.Veelgestelde vragen:

Om de hoeveel tijd publiceren jullie een nieuwe video?

Wij proberen elke zondag een nieuwe video te publiceren. Elke woensdag publiceren we een extra video in de vorm van een Reactie, Podcast of Livestream.

Wie zien wij in de video's?

De persoon die je het meest ziet verschijnen is Sören. Hij is de stichter en nog steeds de verantwoordelijke voor het opnemen, produceren en publiceren van de video's.

Waarom verschijnen de vaarvideo's niet aan de lopende band?

Om deze vaarvideo's op te nemen is het weer vaak de grootste boosdoener. Daarnaast neemt de productie van de vaarvideo's zeer veel werkuren in beslag. Het aantal werk per uur aan afgewerkt videomateriaal bedraagt tussen de 35 en de 50 werkuren exclusief de opnames en rendertijd.

Mogen kijkers met hun eigen boot een stukje van een vaartocht meevaren?

Dat mag zeker! Voor de start van elke nieuwe vaartocht publiceren we het vaarplan op de facebook & instagram pagina van het kanaal. Tijdens de tocht proberen wij ook de kijkers op de hoogte te houden!

Mogen wij jouw video's gebruiken op onze eigen website?

Dit mag rekeninghoudend met onderstaande voorwaarden. Wij willen graag dat de video's worden gedeelt & gebruikt, maar we zouden het wel appreciëren dat wij niet onrechtstreeks in een negatief daglicht worden gebracht of onze content als een vorm van promotiemateriaal wordt gebruikt door mogelijke concurrerende bedrijven:

Zonder schriftelijke toelating is het niet toegelaten om onze video's of delen hiervan te vertonen of te publiceren op andere websites. (Auteursrecht)

In geval van twijfel of in elk ander geval moet er schriftelijke toelating worden verkregen bij Sören Macharis via varenmetplezier@gmail.com